Kaulakoru omalla nimellä

Postaus toteutettu yhteistyössä Nimesi.fi kanssa
Moi! Mulla onkin astetta pidempi postaustauko takana, mutta nyt on vihdoin koeviikko ja sen myötä stressi selätetty ja voi taas keskittyä muidenkin asioiden kuin koulujuttujen tekemiseen.

Koeviikkoa kyllä onneksi piristi ihana paketti Nimesi.fi nimiseltä sivustolta. Korut tulivat Iralle ja kävin sitten hänen luotaan nappaamassa omani. Testasin korua heti kaulaani ja onnistuinkin sen laittamaan ensin kolme kertaa väärinpäin, ennekuin Ira sitten korjasi asian...

Untitled

Korumme ovat siis molemmat tuplapaksuja 18 karaatin kullalla kullattuja nimikoruja, joihin pääset tästä. Korut ovat tällä hetkellä alennuksessa, joten kannattaa käyttää tilaisuus hyväksi!

Olen oikeasti käyttänyt nimikoruani lähes jokaisena päivänä paketin saapumisen jälkeen. Lähes kaikki koruni ovat kultaisia ja kaikkien laukkujeni ja takkieni yksityiskohdat ovat kultaisia, joten koru mätsää kaiken kanssa juuri eikä melkein.

                      Untitled

Olen käyttänyt tätä ihan perus t-paidan ja lökäreiden kanssa koetta tehdessä, mutta myös siistimpien vaatteiden kanssa. Aika monikäyttöinen siis!

Nimikorut ovat olleet myös muodissa jo useita vuosia ja tulevat sitä varmaan tulevaisuudessakin olemaan.

Toimitus oli todella nopeaa, asiakaspalvelu hyvää ja korut tulivat kauniisti pakattuina.

Saimme myös upean mahdollisuuden arpoa yhden korun teidän kesken, siitä lisää myöhemmin. Stay tuned!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Katsothan ennen kommentoimista, että löytyykö kommenttiisi vastaus UKK-välilehdestä?