Tatuointi Iralle

Hei, minä (Ira) kävin tossa syyskuussa ottamassa uuden tatuoinnin, aivan upean Helinäkeijun vasemman käteni sisäpuolelle. Tämä oli kolmas tatuointini, mutta on ollut suunnitteilla jo pidemmän aikaa, ainakin parin vuoden ajan.

Tatuointia suunnitellessa, minulle tärkeää on valita hyvä sijainti. Periaatteeni on aina ollut, että tatuointi on tarpeen vaatiessa saatava piiloon. Tämänhetkisellä työpaikallani tatuoinnit voivat aiheuttaa ongelmia, minkä vuoksi tämä seikka on tällä hetkellä erityisen tärkeä. Vielä kuvankin sijaintia tärkeämpää, on kuitenkin työn laatu. En ikinä edes harkitsisi asioivani artistin luona, jonka aiempiin töihin en olisi päässyt tutustumaan. Haluan olla varma siitä, että leimasta tulee juuri sellainen kun itse haluan ja että työ tehdään tarkasti ja asiaankuuluvalla tavalla. Myös hygienia ja ammattitaito merkitsevät minulle paljon. Siksi pääydyin Pretty in Ink:in Niinaan.

Untitled

Hän on sekä aivan älyttömän lahjakas taiteilija, että ihan huipputyyppi. Suosittelen hyvin lämpimästi kaikille tatuointia harkitseville! Niinasta löydät enemmän infoa täältä ja hänen portfolionsa löydät täältä.

Omassa kuvassani piti alunperin olla täytetyt siivet ja keijupölyn olla pelkästään mustaa. Kesken tekemisen Niina kuitenkin ehdotti, että kokeiltaisiin valkoista väriä siipiin ja pölyn sekaan, jottei kuvasta tulisi niin raskasta. Minä suostuin ja hän tatuoi sen enempää suunnittelematta ja piirtämättä (!!) siipien kuviot (joista muuten on tullut lempiosa uutta tatuointiani) ja lopputuloksesta tuli ihana. Juuri sitä mitä halusinkin.

Untitled

Tämä oli ehdottomasti paras paikka missä olen koskaan ollut tatuoitavana ja aion jatkossakin asioida täällä. Ehkäpä hankin itselleni joululahjaksi tatuoinnin - who knows? 

Ja mikäli joku lukija innostuu lähtemään tatuoitavaksi tai antamaan vaikkapa kaverille joululahjaksi tatuoinnin, sovimme Niinan kanssa, että blogimme lukijat saavat -10% alennuksen kun mainitsevat ajanvarauksen yhteydessä lukevansa blogiamme! Tämä kannattaa laittaa jo sähköpostin otsikkoon, niin ei varmasti mene ohi!

Ajattelin seuraavan tatuoinnin myötä kuvata teille pientä esittelypostausta ja kertoa lisää tarkoituksista jne. Miltä kuulostaa? Hyvää joulunodotusta kaikille lukijoille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Katsothan ennen kommentoimista, että löytyykö kommenttiisi vastaus UKK-välilehdestä?