Kauneutta arkeen - sisustustaulut

Menemme onneksi kokoajan kesää kohden. Huomaan jo itse kuinka paljon enemmän energiaa on, kun aurinko paistaa ja linnut laulaa. Olen myös huomannut että pienet asiat usein ovat niitä, jotka auttavat jaksamaan arjessa. Näihin pieniin asioihin kuuluu itselläni päällimäisenä taide. Musiikki ensisijaisesti, mutta myös kirjallisuus, teatteri ja erilaiset näyttelyt. Ravasinkin alkukeväästä jonkin verran erilaisissa taidenäyttelyissä ja löysin samalla inspiraation myös kotiin.

Olen itse aina pitänyt suhteellisen yksinkertaisesta taiteesta, joten päätin pysyä samalla linjalla myös kotini suhteen. Lähdin selaamaan Desenion sivuja ja löysin hyvin nopeasti monta mieluisaa ehdotusta.
 Päädyin kuitenkin kolmeen pieneen tauluun ja yhteen isompaan.

Kaksi yhteensopivaa kukkataulua ostin säilytystasoa silmälläpitäen. Ikkunalaudalla pidän usein kukkia ja ajattelin näiden sopivan hyvin  niihin.


Keittiöön taas nappasin pitkän harkinnan jälkeen sulkataulun, enkä viinitaulua jota alunperin ajattelin. Pehmeän vaaleanpunaisen ja valkoisen sisustuksen sisustuksen keskelle halusin taulun joka myös olisi tyyliltään hempeä.

Lopuksi vielä suosikkini, jota valitettavasti en vielä ole saanut seinälle asti. Taulu tulee siis sänkyni yläpuolelle ja tilasin sen suurimmassa mahdollisessa koossa. Olen ihan rakastunut tähän, enkä oikein osaa selittää miksi. Joku siinä vaan kiehtoo!

Sovittiin myös Desenion kanssa, että lukijamme saavat  25 % alennusta kaikista julisteista, lukuun ottamatta yhteistyöjulisteita kuten Kate Moss, Tove Frank ja Foto Factory. Koodi on voimassa 4.-6.4.

Alennuskoodi: princesssyndrom


**Postaus on toteutettu yhteistyössä Desenion kanssa.**

3 kommenttia:

  1. onko teiän blogiin tulossa vielä muitakin kuin näitä yhteistyöpostauksia ja onko teillä suunnitelmissa alkaa päivittämään tätä useammin? siivoilen tässä lukulistaa ja mietin tän kohalla pidänkö siellä vai en..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. meillä on kummallakin ollut aika kiireinen kevät, mutta tarkoitus on kyllä palailla pikkuhiljaa vanhaan postaustahtiin :) joten mikäli kiinnostusta vielä löytyy - kannattaa ehdottomasti jäädä seurailemaan!

      Poista

Katsothan ennen kommentoimista, että löytyykö kommenttiisi vastaus UKK-välilehdestä?