Ira


Olen 1997 syntynyt tyttö Helsingistä.  Kirjoitan ylioppilaaksi Tölö gymnasiumista keväällä 2017, jonka jälkeen haluan opiskella sosiaalityötä tai psykologiaa.Ystäväni kuvailevat usein minua kunnianhimoiseksi, puheliaaksi ja itsenäiseksi. Olen melko äkkipikainen ja ilmaisen mielipiteeni suoraan. Pyrin kuitenkin olemaan kaikkia kohtaan mahtollisimman ystävällinen ja luotettava, tykkään nimittäin tutustua uusiin ihmisiin!


Ratsastuksen aloitin 6-vuotiaana kesäleirillä, josta sirryin alkeistunneille. Ennen sitä olin käynyt epäsäännöllisesti ratsastelemassa kummitätini luona. Vakkaritunneilla aloin käydä Kilon tallilla 7-vuotiaana. Vuonna 2011 lopetin ratsastamisen Kilossa ja siirryin Perniön ponitallin kilpavalmennusryhmään. Perniössä kävin vuoteen 2013 asti, sinä aikana ratsastin ja valmentauduin myös kummitätini koulusuokilla.

Tällä hetkellä koen olevani heB/re 100cm. En ole kuluneella kaudella päässyt starttamaan missään kisoissa, henkilökohtaisista syistä, mutta ennen sitä olen kilpaillut esteitä seura- ja aluetasolla metriin asti. Tarkoituksena on löytää sopiva hevonen ja jatkaa siitä mihin viimeksi jäin. Kisaan lähinnä esteitä, mutta kouluratsastuspuolellakin on tullut jonkin verran startteja vaihtelun vuoksi.


Instagram: @iraniemisto

Snapchat: irtsu

1 kommentti:

  1. Oletko ajatellut alottaa uudestaan valmennusta perralla?

    VastaaPoista

Katsothan ennen kommentoimista, että löytyykö kommenttiisi vastaus UKK-välilehdestä?