Nona


Hei, Olen vuonna 1998 syntynyt alle 160cm pitkä tyttö Helsingistä. Olen abiturientti lukiossa.

Pienestä pitäen olen aina ollut erittäin sosiaalinen, empaattinen ja iloinen ihminen. Tutustun helposti uusiin ihmisiin, ja olenkin yleensä porukassa se, joka on aina äänessä.

Perheeseeni kuuluu vanhemmat ja kaksi pikkusiskoa. Lisäksi löytyy kaksi koiraa ja hamsteri. 

Ratsastuksen aloitin 3-vuotiaana, jonkin talutusratsastuksen innoittamana. Ratsastin satunnaisesti äidin tutulla yhdellä shetlanninponilla vähän kauempana. Vakituisilla tunneilla aloitin Poni-Haassa 5-vuotiaana, koska äitini oli ratsastanut, hoitanut ja opettanut siellä nuorempana. Nyt olen kuitenkin lopettanut Poni-Haassa ratsastamisen, ja käyn Keravalla Kalliorinteessä.


Kävin Perniön ponitallilla viikonloppu- ja kesäleireillä jo ihan pienenä, mutta nykyään käyn Perniössä vain silloin kun on aikaa ja rahaa, moikkaamassa perniöläisiä ja poneja. Perrassa aloitin kilpavalmennusryhmässä viitisen vuotta sitten ja vietin siellä vuoden. Valmennuksessa kehityin ja pääsin kilpailemaan todella paljon erilaisilla hevosilla.

 Amin hoitamisen aloitin Poni-Haassa melkein kuusi vuotta sitten ja Peppi päätyi toiseksi hoitohevoseksi viitisen vuotta sitten. Lopetin kuitenkin molempien ponien hoitamisen kesällä 2013 ajan puutteen ja muiden syiden vuoksi. Ratsastamisen Poni-Haassa lopetin kokonaan kevätkauden 2014 alussa, jolloin vaihdoin Kalliorinteeseen.


Kuuntelen aika paljon kaikenlaista musiikkia, mutta suosikkeihini kuuluu Kaija Koo!Instagram: @nonaefab

Snapchat: nnonaaa

Facebook: Nona Haasnoot